om ADDI's

VESTERGADE 39, 5970 ÆRØSKØBING, DANMARK, TLF. 45 62522143, addis@os.dk

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Hos Restaurant ADDI’s går hjemmelavet og lækker mad hånd i hånd med en hyggelig og uhøjtidelig stemning i historiske rammer i hjertet af Ærøskøbing.

Det var præcist sådan, vi ville have det, da vi - Astrid Korsgaard og Johan Valdemar Jensen - åbnede Restaurant ADDI’s i 2008.

Vores menukort er indrettet efter årstiderne og maden tilberedes fra bunden af friske og gode råvarer. Vi leger med de gode gamle retter og egnsretter ud fra devisen: Gedigent håndværk med et twist. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så er præfabrikeret mad fra poser og bøtter bandlyst hos Restaurant ADDI’s – vi serverer udelukkende ærlig, frisk og velsmagende mad for vores gæster!

 

Der er historisk vingesus over restauranten i den brolagte Vestergade. Vi overtog den af nu afdøde Grethe Mumm Christensen, der kaldte restauranten ”Hos Grethe”. Før da hed den ”Madam Blå” og bestod oprindeligt kun af caféen. Men da nogle stuer blev ledige opstod restaurantens ”Kongeloge”, som er rigt udsmykket med billeder, ting og bøger med og om kongefamilien gennem generationer.

Det er baggrunden for at Restaurant ADDI’s foruden en café og en stor gårdhave også rummer noget så sjældent som en ”Kongeloge”.

 

Lidt om os selv: Vi flyttede fra Aarhus til Ærøskøbing i 1985. Astrid med en baggrund fra restaurationsbranchen og Johan med en baggrund som underviser på Idéhistorie, Aarhus Universitet.

Efter en start på det hedengangne ”Hotel Phøniks” (på hjørnet af Vestergade) forpagtede vi ”Landbogaarden” (Vestergade), og i 1990 købte vi ”Arrebo” (Vestergade), som vi holdt åbent hver dag i 18 år med masser af live musik om sommeren.

 

Velkommen til Restaurant ADDI’s – naturligvis på Vestergade – fra Astrid og Johan.