selskaber

VESTERGADE 39, 5970 ÆRØSKØBING, DANMARK, TLF. 45 62522143, addis@os.dk

___________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

SELSKABER

 

ADDI's har plads til ca. 24 personer i henholdsvis cafe`og Kongeloge. Ved receptioner og lignende kan der være op til ca. 30 pers. i hvert lokale. I vores (delvist overdækkede) gårdhave kan der sidde 50 personer.

Vi kan tilbyde forskellige arrangementer - alt fra enkle frokostretter til flere-retters menuer eller buffeter.

Ring og hør nærmere.

 

F.eks :

 

 

Tigerrejer med lime, ingefær og avocadodip.

ADDI's hjemmelavede gravad laks/dressing.

Hjemmebagt brød og smør

 

Lille steak af oksemørbrad, rodfrugtgalette, haricots verts, langtidsbagte tomater, Sauce Bearnaise.

 

Blå ost med pærer.

 

ADDI's rabarbertrifli.

 

Kr. 300,-

 

 

 

Asparges med nøddesmør, Tigerrejer med ingefær og peber,

Parmaskinke med vanille og chilimarineret mango.

Hjemmebagt brød og smør.

 

Lille steak af oksemørbrad, rodfrugtgalette, grønt, Sauce Bearnaise.

 

Oste med honningmarineret frugt.

 

ADDI's chokoladeglacerede dessertkage med Calvados,

chokocreme, flødeskum.

 

Kr. 300,-

 

 

 

Skaldyrssuppe, hjemmebagt brød og smør.

 

Helstegt Ribeye, rodfrugtgalette, grønt, Sauce Bearnaise (eller anden sauce)

 

ADDI's chokoladeglacerede dessertkage med Calvados,

chokocreme, flødeskum.

 

Kaffe.

 

Kr. 300,-

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tigerprawns with lime, ginger and avocadodip

ADDI’s homemade Gravad Laks (sugar, salt, dill-marinated salmon)

Homemade bread and butter

Small steak (beef tenderloin), galette of rootvegetables, haricots vert, baked tomatoes, Sauce Bearnaise

Blue Cheese and pears

ADDI’s rhubarb-trifle

Kr. 300,-

 

Asparagus with nuts fried in butter

Tigerprawns with ginger and pepper.

Parmaham, vanilla/chilimarinated mango.

Homemade bread and butter.

 

Small steak (beef tenderloin), galette of rootvegetables, haricots vert, baked tomatoes, Sauce Bearnaise

Cheese, honeymarinated fruit

ADDI’s chocolateglazed dessertcake with Calvados, chococreme, whipped cream.

Kr. 300,-

 

Soup of shellfish, homemade bread and butter

Slices of Ribeye (beef), galette of rootvegetables, fresh vegetables, Sauce of Your choice

ADDI’s chocolateglazed dessertcake with Calvados, chococreme, whipped cream.

Coffee.

Kr. 300,-